Италијанско искуство у Београду


Страст таленат технологија умеће


Године 1987. основан је ADAT (Advanced Automation Technologies), италијански систем интегратор. Нешто касније, 2013. године, активности су проширене на Србију оснивањем VE – Vision Equipment. Од свог оснивања, VE се доказује као поуздан индустријски партнер при реализацији аутоматизованих система према потребама клијента. Све фазе пројектовања су реализоване интерно, почевши од дефинисања проблема, анализе стратегије са клијентом, па до предавања система по принципу кључ у руке. VE игра улогу јединственог саговорника, способног да суштински испита сваки проблем и решење, увек у циљу оптимизације процеса.


Vision Equipment_concept


КОНЦЕПТ

Vision Equipment_software


СОФТВЕР

 

Vision Equipment_production


ПРОИЗВОДЊА

ПЕТ КЉУЧНИХ РЕЧИ КОЈЕ ОПИСУЈУ VE

ИСКУСТВО

Стекли смо искуство током више година које смо провели у разним пољима: од прецизне механике до пољопривредне и аутомобилске индустрије, од медицине до потрошачке електронике. Наше умеће нам омогућава да развијемо глобалан поглед на проблеме, а стога и способност да пронађемо решења са максималним односом перформанси и цене.

ФЛЕКСИБИЛНОСТ

Пошто нисмо ограничени комерцијалним везама и предрасудама, увек можемо да се потрудимо да комбинујемо и помажемо синергију између различитих технологија: наша флексибилност је кључни подстицај за развој оптимизованих решења коришћењем доступних технологија.

КРЕАТИВНОСТ

Креативност је урођени квалитет VE-а, и током времена порасла је захваљујући искуству које нас мотивише да држимо отворен ум сваког дана. Научили смо да решења развијена за једну област могу потпуно да одговарају сасвим другачијим изазовима, и да су у стању да доведу до неочекиваних, али потпуно ефикасних решења. Примена методологије СИСТЕМАТСКЕ ИНОВАЦИЈЕ нас издваја од других организација.

ПОЗНАВАЊЕ ТЕХНОЛОГИЈА

Ми верујемо да унапређење представља највредније улагање. Континуирано и постепено усавршавање у циљу подизања свести о могућностима нових технологија је неопходно како би се оне правилно искористиле и уклопиле у циљу развијања оптималног решења. Током година савладали смо различите технологије управљања погонима, роботима, машинском визијом, ласерским мерним системима, интерфејсима информационих система предузећа.

ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗАЦИЈА

Рад у страним земљама са светски познатим фирмама нам је омогућио да научимо много. Наши системи годинама раде у Немачкој, Холандији, Шпанији, Француској, Бразилу, Кини, Кореји…

Поносни смо што смо у прилици да широм света проносимо италијанску флексибилност и способност за иновације.

О НАМА

Updated on 2017-05-15T22:33:17+00:00, by VE.